Parkering Hasleveien 15 BRL

Borettslaget har 10 parkeringsplasser i kjelleren. 10 andelseiere i borettslaget har kjøpt og eier bruksretten til disse parkeringsplassene. Parkeringsplassene kan selges og leies ut, men bare til andelseiere i borettslaget.

De fire plassene ved inngang 15A eies av Hasleveien 15 Sameie og leies ut til andelseiere i borettslaget som ikke allerede disponerer parkeringsplass i kjelleren. Plassene faktureres kvartalsvis med 500 NOK per mnd, dvs. 1500 NOK per kvartal. De som leier mottar et parkeringsoblat som legges i frontruten. Europark er engasjert til å overvåke parkerinsplassene.

Interesse for å leie disse, meldes inn ved å fylle ut blankett for Parkering Hasleveien 15 BRL og legge blanketten i postkassen til styret. Når en eller flere parkeringsplasser blir ledige, vil styret foreta en loddtrekning på vegne av de som har meldt sin interesse. Etter loddtrekningen vil styret ta kontakt med de som har vunnet trekningen og levere ut parkeringsbevis fra Europark. Man trenger ikke melde ny interesse om man har meldt interesse en gang, da alle automatisk videreføres til neste trekning når en ny plass blir ledig.

På oversiden ved oppgang 15E mot Sukkertoppen er det noen få parkeringsplasser som kan benyttes mot avgift.

Noen garasjer i nærområdet driver med utleie av parkeringsplasser.